Genel

Otel ve Airbnb ve Devre Mülk Sistemleri

Otel ve Airbnb ve Devre Mülk Sistemleri

Otel ve airbnb ve devre mülk sistemleri dediğimizde her ne kadar hepsi birbirine yakın gibi gelse de üç kavram arasında belirgin farklar bulunuyor. Daha önce de belirttiğimiz gibi devre mülkler tipik otel ve airbnb odasından daha fazla alan ve olanak sunar. Ortalama olarak bir otel odasının standart boyutu 25 metrekareden azdır. Fazla ek alan sayesinde aileler tatil sırasında daha fazla kişisel alana sahip olacağından konforun keyfini çıkarabilir.

Devre mülk birimlerinde ayrıca tam donanımlı mutfaklar bulunmaktadır, böylece yerel yiyecekleri satın alabilir ve dairenizde yemek pişirebilirsiniz. Devre mülklerin çoğu biriminde çamaşır, bulaşık ve kurutma makineleri de bulunur; bu da konaklamanız boyunca size en üst düzeyde kolaylık sağlar.

Airbnb’lere bağlı kalmayı düşünebilirsiniz çünkü bunlar size evdekiyle aynı avantajlardan bazılarını sağlayabilir. Ancak devre mülk tatil köyleri geniş birimlerden daha fazlasını sunar.

Orlando’daki Orange Lake Resort gibi tesislerin bünyesinde restoranlar, golf sahaları ve hatta su parkları bulunmaktadır. Airbnb’niz geniş bir toplulukta bulunmuyorsa veya bu olanakları sunmuyorsa, aslında yalnızca alan için ödeme yapmış olursunuz. Ayrıca, konsiyerj veya güvenlik gibi müşteri hizmetleri standartlarıyla aynı standartları alamayabilirsiniz.

Kilitli ve Kilitsiz Ünite Nedir?

Kilitli veya kilitsiz üniteler, apartman dairesine veya bitişik otel odasına benzeyen iki ayrı bölüme ayrılabilen bir devre mülk birimidir. Bu birimlerin sahibi daha sonra bunları ayrı ayrı veya birlikte kiralama seçeneğine sahiptir. Temel olarak bu, üniteler arasında “kapıyı kilitleyebileceğiniz” anlamına gelir. Diğer konuklarla birlikte seyahat ediyorsanız mahremiyet açısından mükemmel bir seçimdir.

Devre Mülk Kiralama

Neredeyse her şeyin kiralanabildiği bir dünyada devre mülk kiralayabilmeniz şaşırtıcı değil. Devre tatil seçeneğiyle tatil yapmak inanılmaz derecede unutulmaz ve benzersizdir. Henüz devre mülk sahibi olmak isteyip istemediğinizden emin değilseniz, satın almadan önce denemenin en iyi yolu kiralamaktır.

Tatil Değişimi

Her tatilde aynı tesiste kalma seçeneğinin olması bazı kişilerin ilgisini çekmektedir. Bu, onların tatil birimlerini evden uzaktaki evleri haline getirmelerine olanak tanır. Devre mülkler her yıl yeni yerler keşfetmenize ve en sevdiğiniz yerleri tekrar tekrar ziyaret etmenize olanak tanır.

Her tatilinizde yeni yerler keşfetmek istiyorsanız birçok seçenek de mevcuttur. Birçok tesis, Resort Condominiums International (RCI) ve Interval International (II) gibi tatil değişim programlarına bağlıdır. Bunlar, küçük bir ücret karşılığında haftanızı başka bir tatil yeri ile değiştirmenize olanak tanır.

RCI ve Interval International gibi üçüncü taraf tatil değişim şirketleri, devre mülk veya devre tatil sahiplerine geniş bir ağı kapsayan bir değişim yapma olanağı sunmaktadır.

Çoğu devre tatil şirketi bunlardan birine veya diğerine bağlıdır, bazıları ise her ikisine de bağlıdır. Tatil değişimi yapmadan önce sözleşmenizin olduğu tesise danıştığınızdan emin olmalısınız. RCI veya Interval International üyeliğine kaydolabilir ve tatil fırsatlarından yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz.

Devre mülk ve devre tatil sahipleri, dünya çapında binlerce otel ve tatil köyünde rezervasyon yapmak için değişim noktalarını kullanabilirler. Bu tatil değişim programları aynı zamanda puanlarınızı gemi seyahatleri, geziler, uçak bileti, araba kiralama, etkinlik biletleri, popüler turistik mekanlara geçiş kartları ve çok daha fazlası için kullanmanıza da olanak tanır. Tatil değişiminin sunduğu tüm seçeneklerle birlikte, devre tatillerin nasıl çalıştığını anlamak için araştırma yapmanız oldukça önemlidir.

Siz de devre mülk, devre tatil ve takas sistemleriyle ilgili bilgi sahibi olup son gelişmeleri takip etmek istiyorsanız, www.devremulktatil.org’u ziyaret etmeyi unutmayın!

Devre mülk ve tatil sektöründeki haberlerden anında haberdar olmak için www.devremulktatil.org’un Instagram hesabını takip edebilirsiniz!

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir