Genel Editörün Seçimi RCI Takas Sistemleri

RCI Üyeliği Nedir? 2 Başlıkta İnceliyoruz!

RCI Üyeliği Nedir? 2 Başlıkta İnceliyoruz!

RCI veya tam açılımıyla Resort Condominiums International’ı devre mülk sahiplerine hizmet sunan bir devre mülk değişim şirketi şeklinde tanımlayabiliriz. RCI üyeliği anlaşmasına sahip bir devre mülk veya devre tatil satın aldığınızda tatil konaklamalarınızı dünyanın diğer her yerindeki resort mülkleriyle değişim yapabilirsiniz. Peki RCI nedir? diye sorduğunuzu duyar gibiyiz!

Dünya çapında 100 ülkede ve 4,300’ün üzerinde işletmede hizmet veren bir devre mülk değişim sistemini yürüten RCI ile yurtiçi ve yurt dışına bağlı tatil köylerine ek olarak mülklerden oluşan bir ağa erişim kazanabilirsiniz.

Kendi devre tatil haftalarınızı RCI’ın değişim sistemine yatırabilir, karşılığında “RCI puanları” veya benzer bir puan sistemindeki birimi kazanabilirsiniz. Bu puanları daha sonra RCI ağındaki diğer tatil yerlerinde rezervasyon yapmak için kullanabilir, herhangi bir ücret ödemeden veya cüzi bir miktar karşılığında tatilinizi oluşturabilirsiniz.

RCI üyesiyseniz tatil köyleri, paylaşımlı mülkler, villalar ve diğer tatil mülkleri dahil olmak üzere çok çeşitli konaklama birimleri ve destinasyonlar arasında rezervasyon için seçim yapma hakkınızı kullanabilirsiniz. Konaklayacağınız işletmenin müsaitlik durumuna bağlı olarak çeşitli konumlar, konaklama boyutları ve seyahat tarihleri arasından seçim yapabilirsiniz.

RCI Nedir? sorusunun yanıtı yalnızca bunlarla sınırlı kalmıyor elbette! RCI üyeliği için anlaşmalı bir devre mülk sahibi olduğunuzda size sunulan tatil seçeneklerinden ve ek seçenek olanaklarından faydalanabilme esnekliği kazanabilirsiniz. Farklı destinasyonları keşfedebilir ve çeşitli destinasyonlarda tatil yapma fırsatını deneyimleyebilirsiniz.

RCI Üyelik Seçenekleri Nedir?

Resort Condominiums International veya kısaca RCI üyeliği sunan bir devre mülk sahibiyseniz, sürekli değişen tatil ihtiyaç ve isteklerinizi karşılayabilmek için farklı RCI üyelik türleri bulabilirsiniz. Bazı yaygın RCI üyelik çeşitlerini sizin için sıraladık! Peki RCI üyelik seçenekleri nedir?

İlk olarak RCI Weeks (RCI Haftaları) üyelik türünün geleneksel sabit veya değişken haftalık devre mülk sahipleri için tasarlandığını söyleyebiliriz. RCI Weeks üyesiyseniz, devre tatil haftalarınızı RCI değişim sistemine yatırabilirsiniz. Böylece RCI ağına dahil başka bir tesis ile tatil değişimi yapabilir veya bir hafta karşılığında takas edebilirsiniz.

RCI Points (RCI Puanları) üyeliği ile daha fazla esneklik seçeneği bulabilirsiniz. RCI Points üyeliğine sahipseniz belirli haftaları değiş tokuş etmek yerine devre mülk sahipliğinizin değerine göre bir puan dağılımı alabilirsiniz. Bu puanları, RCI ağındaki çeşitli tatil yerlerinde konaklama rezervasyonu yapmak için kullanılabilirsiniz. RCI Points üyesi olduğunuzda, puan sayınıza göre genellikle farklı birim boyutları, seyahat tarihleri ve tatil destinasyonları arasından seçim yapma fırsatına sahip olabilirsiniz.

Bir diğer RCI üyelik seçeneği olan RCI Platinum ile ek avantajlar ve fırsatlar içeren gelişmiş bir üst düzey üyelik türüne sahip olabilirsiniz. Platin üyelik ile birçok avantajın yanında belirli tesis konaklamalarına, özel indirimlere ve ek tatil planlama hizmetlerine öncelikli erişim sağlayabilirsiniz. Spesifik olanakların RCI anlaşmalı işletmelere göre değişiklik gösterme ihtimali olduğundan dolayı Platinum RCI üyeliği ile ilgili en son ayrıntılar için RCI’a danışabilirsiniz.

RCI üyelik seçenekleri nedir? sorusunun cevabı bunlarla sınırlı değil elbette! Sırada üyelik seçeneği RCI Pure Points’in yalnızca RCI Puan sistemine odaklanan ve bazı bölgelerde sunulan bir üyelik türü olduğunu belirtelim. Geleneksel RCI Haftaları seçeneği olmaksızın yalnızca puan tabanlı tatillerin esnekliğini tercih eden bir üyeyseniz, bu basitleştirilmiş RCI üyeliği yaklaşımını radarınıza alabilirsiniz.

RCI üyelik seçenekleri nedir? sorusunu yanıtlamaya devam ederken üyelik türlerinin mevcudiyetinin bölgeye ve RCI tarafından sunulan belirli tekliflere bağlı olarak değişiklik gösterebileceğini hatırlatmamızda fayda var! Üyelik türleri ve özellikleri hakkında ayrıntılı bilgi almanın en iyi yolunun, doğrudan RCI ile iletişime geçmek olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca bulunduğunuz yerde mevcut olan seçenekleri keşfetmek için RCI resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Siz de devre mülk, devre tatil ve tatil takas sistemleriyle ilgili bilgi sahibi olup son gelişmeleri takip etmek istiyorsanız, www.devremulktatil.org’u ziyaret etmeyi unutmayın!

Devre mülk ve tatil sektöründeki haberlerden anında haberdar olmak için www.devremulktatil.org’un Instagram hesabını takip edebilirsiniz!

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir