Genel

Devre Tatil Almanız İçin 4 Neden!

Devre Tatil Almanız İçin 4 Neden!

Devre tatil almak tatilinizi garantilemenin en iyi yollarından biri! Yıl ortası ise bir sonraki tatilinizi planlamak için harika bir zaman! İster bu yaz nereye gideceğinizi planlayabilir isterseniz devre mülk ile geleceğinize yatırım yaparak ileri tarihli tüm tatillerinizi garanti altına alabilirsiniz. Uzun lafın kısası, daha fazla seyahat etmeye karar vermek için daha iyi bir zaman yok desek pek de abartmış sayılmayız!

Dünyayı keşfetmeyi hedefleyen insanlardan biriyseniz, sürekli seyahat etmenin pek de kolay olmadığını fark etmişsinizdir şüphesiz. Neyse ki bütçenizi zorlamadan tatil seçeneklerinizi genişletmenin bir yolu var. O da ne mi dersiniz? Tabii ki devre tatilden bahsediyoruz! İşte tam da bu nedenle Devre Tatil Almanız İçin 5 Neden! başlıklı yazımızı sizin için hazırladık. Hazırsanız, işte başlıyoruz!

Devre Tatil Alarak Neden Tatile Çıkmalısınız?

Devre mülk, ortak veya kısmi mülkiyete bölünmüş bir tatil yeri veya tatil mülkiyetidir. Devre mülk sahibi olarak muhteşem tatil yerlerine erişebilir ve tatilleriniz için öncelikli rezervasyon hakkı kazanabilirsiniz. Eskiden yalnızca her yılın aynı haftasında ve aynı tesiste konaklama imkanı verilirken artık devre mülk ile seçeneklerinizi geniş tutabilirsiniz.

Devre mülk tesislerinde puana dayalı kazanılan haklar yoluyla her zamankinden daha fazla esneklik sahibi olabilirsiniz. Puanlarınızı diğer tatil yerlerinde konaklama rezervasyonunda kullanabileceğiniz para birimlerine çevirebilirsiniz. Hatta sahiplik türünüze bağlı olarak puanlarınızı bölerek yılda birden fazla tatile bile çıkabilirsiniz.

Devre Tatil Almak ve Otel Farkı Nedir?

Devre mülk fikrine kendinizi yakın hissediyor ancak neden bir otel konaklaması yerine devre mülk tercih etmeniz gerektiğini hala merak ediyor olabilirsiniz. Devre mülklerin sunabileceği, otellerin karşılayamayacağı pek çok avantaj var diyebiliriz. Öncelikle, devre mülkler dairelerinin sıkışık otel odalarından çok daha büyük olduğunu söyleyelim!

Ortalama bir devre mülk dairesi bir otel odasının üç katı büyüklüğündedir. Yani, siz ve aileniz rahatça hareket edebilmek için çok daha fazla alana sahip olabilir, tatilde bile kişisel alanlarınızı koruyabilirsiniz. Ayrıca, bir devre mülk tesisindeki olanaklar standart bir otelden çok daha fazlasına sahiptir. Bu olanaklardan bazıları arasında büyük havuzlar, tesis içi yemek yeme alanları ve hatta SPA merkezini sıralayabiliriz. Tesis içinde veya dışında su parkları, müzeler ve plajlar gibi en ilgi çekici yerlere kolay erişim de sağlayabilirsiniz.

Devre Tatil Alarak Değişim

Devre mülk sahibi olmanın avantajlarından biri de tatil değişim ağına katılabilmenizdir. Bu ağlar ile standart konaklamanızı dünya çapındaki binlerce tatil yerinden birine seyahat etmekle değiştirebilirsiniz. Böylece Sındırgı Laguna Thermal’deki devre mülk hakkınızı Bodrum, İtalya, Fransa ve daha fazlası gibi yerlere seyahat etmek için kullanabilirsiniz! Böylece daha fazla tatile çıkabilir, yeni favori tatil noktalarını keşfedebilirsiniz.

Takas avantajlarından yararlanmak istiyorsanız öncelikle devre mülk satın almayı düşünmelisiniz. Günümüzde çoğu tesis ya RCI ya da Interval International’a bağlıdır. Tatil yerinizin değişime uygunluğunu RCI ve Interval International resmi internet sitelerinden takip edebilir, en güncel bilgileri yetkililerden alabilirsiniz.

Siz de devre mülk, devre tatil ve takas sistemleriyle ilgili bilgi sahibi olup son gelişmeleri takip etmek istiyorsanız, www.devremulktatil.org’u ziyaret etmeyi unutmayın!

Devre mülk ve tatil sektöründeki haberlerden anında haberdar olmak için www.devremulktatil.org’un Instagram hesabını takip edebilirsiniz!

Bir Cevap Bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir